Wie is de Fit Green Chef

Ik ben Nanneke Schreurs, al meer dan 30 jaar werkzaam in de fitnesswereld. In mijn studio, de Optimal Health Studio in Mijdrecht, begeleiden mijn team en ik mensen op het gebied van voeding, training en ontspanning. Ik ben werkzaam als Personal Trainer, Yogadocente, Voedingsdeskundige en Orthomoleculair therapeut. Daarnaast ben ik receptenschrijver en auteur van meerdere (kook)boeken. Zo schreef ik de recepten voor onder andere de Killerbody Dieetboeken van Fajah Lourens, Mom in Balance en de boeken van Vivian Reijs. Daarnaast schreef ik mijn eigen boeken ‘Gezond aan Tafel’, ‘Eet je Fit’, ‘Fit Vega(n) Food’ en ‘Intermittent Fasting’.

Naast dat ik van yoga, krachttraining, buiten zwemmen, hardlopen, koken en lekker (vegan) eten houd ben ik ook moeder van 3 tienerkinderen, vrouw van een horeca-eigenaar (restaurant Rendez Vous in Mijdrecht; aanrader!!) en baasje van onze honden Boomer en Baloe.

Hoe ik dat allemaal doe terwijl ik me superfit en energiek blijf voelen? Die vraag krijg ik vaak. Daarom neem ik je in dit blog mee in mijn leven. Ik vertel je al mijn gewoontes, ‘tips and tricks’; laat je zien wat ik eet, hoe ik train en wanneer ik rust. Mijn uitdaging is om in 2021 (het jaar dat ik 50 word) de fitste versie van mezelf te zijn. Ik zal dan ook mijn eigen gewoontes en leefstijl onder de loep nemen en waar nodig bijsturen, aanpassen of aanvullen. Hopelijk inspireer ik jou om mee te doen en sommige van mijn ‘Healthy Habits’ over te nemen. Uiteraard in je eigen tempo en op een manier die bij jou en jouw leven past. Ga jij dezelfde challenge aan? Wil jij ook de fitste versie van jezelf worden??? Doe dan met me mee!

Liefs, Nanneke